Followers

Harga Kek Terkini

CC Coklat (saiz M) - 16 biji --> RM55
CC Coklat (saiz S) - 16 biji --> RM50
CC Coklat (saiz S) - 25 biji --> RM60

Kek Coklat Moist (buttercream) - 1/2kg --> RM40
Kek Coklat Moist (buttercream) - 1kg --> RM60

Kek Coklat Moist (Coklat Ganache) - 1/2kg --> RM45
Kek Coklat Moist (Coklat Ganache) - 1kg --> RM65

Kek Red Velvet (1 kg) --> RM60
CC Red Velvet (saiz M) - 16 biji --> RM60
CC Red Velvet (saiz S) - 16 biji --> RM55
CC Red Velvet (saiz S) - 25 biji --> RM70

Kek Lobak (Carrot) + Walnut (1kg++) ---> RM80

Kek Pelangi (1/2kg) ---> RM70
Kek Pelangi (2kg) ---> RM110

Princess Cake (1kg) --> RM90

Cheese Tart (saiz 4.5cm) - (50 biji) ---> RM40

** Filling - blueberry, strawberry, orange, kiwi
---------------------------------------------------------------

Faezah's Cakes

Sebarang penempahan sila hubungi saya:

- 013 716 0695
(whatsapp)
- 012 244 6758
- ezanoor84@gmail.com
- FB page: FN Delicious Cakes
- Ig: faezah_cakes
-----------------------------------------------------------------

Delivery Charge

Pick Up Point - Traffic Light Lebuh AMJ menghala ke Paya Dalam / Tiang Dua atau Taman Paya Dalam
Bemban / Jasin - RM 25.00
MITC Ayer Keroh - RM 15.00

Bukit Beruang - RM 15.00

Batu Berendam - RM 20.00

Melaka Sentral - RM 20.00

Banda Ilir / Melaka Raya / MP - RM 20.00

Malim - RM 20.00

Cheng - RM 25.00

Klebang / Pantai Puteri / Tanjong Keling / Pulau Gadong / Bukit Rambai - RM 30.00

Sungai Udang / Bukit Rambai - RM 35.00

Merlimau / Sg. Rambai - RM 25.00

Air Molek / Kandang - RM10.00

Teluk Mas / Umbai - RM10.00

Alor Gajah - RM 40.00

Masjid Tanah - RM45.00

Kuala Sungai Baru - RM 50.00

Linggi - RM 60.00

Tangkak - RM 40.00

Bandar Muar - RM 35.00

---------------------------------------------------------------

Sunday, May 30, 2010

Beautiful Blogger???

1st time dapat award dari blogger lain untuk blog kek ni.. Terima kasih dan kredit untuk blog Raggedyanne. Tak geti nak menyebut. hehhe Minta maaf jugak sebab terlewat meletakkan award tersebut di sini.


1. Thank and link the person that gave you the award

~ Thank you n award yg cantik lg cute ada di atas.. *wink*~

2. Pass the award to 15 bloggers you've recently discovered & think are fantastic

3. Contact said blogs and let them know they've won the award

~ Saya akan blogwalking ya...~

4. State 7 things about yourself
  •  Baru nak masuk 26 tahun (tahun 2010). Muda lagi ke dah tua??? ~saya muda lagi ok. hehehe~
  • Single n available. Eh, ni masuk dalam kategori ke?? *wink* Sape2 berminat boleh isi borang... ekekek 
  • Anak sulung dari 5 beradik n saya seorang je heroin... (*_*) 
  • Study dalam bidang IT (BIT-UUM) tapi kini nak jadik chef plak... ok tak???
  • Suke melancong, window shopping... apa2 je la yang menghabiskan duit... huhu tapi saya juga suke menyimpan duit... ~teori apa ni???~
  •  Sangat suke memasak tapi tak suke mengemas. Tapi yang paling pelik, suke mengemas dapur. ada sesape nak wat calon isteri tak???
  • Seorang yang penyayang tapi garang kot.. Paling penting sangat setia... owh apekah???

1 comment:

seimura said...

weee tahniah di atas award.