Followers

Harga Kek Terkini

CC Coklat (saiz M) - 16 biji --> RM55
CC Coklat (saiz S) - 16 biji --> RM50
CC Coklat (saiz S) - 25 biji --> RM60

Kek Coklat Moist (buttercream) - 1/2kg --> RM40
Kek Coklat Moist (buttercream) - 1kg --> RM60

Kek Coklat Moist (Coklat Ganache) - 1/2kg --> RM45
Kek Coklat Moist (Coklat Ganache) - 1kg --> RM65

Kek Red Velvet (1 kg) --> RM60
CC Red Velvet (saiz M) - 16 biji --> RM60
CC Red Velvet (saiz S) - 16 biji --> RM55
CC Red Velvet (saiz S) - 25 biji --> RM70

Kek Lobak (Carrot) + Walnut (1kg++) ---> RM80

Kek Pelangi (1/2kg) ---> RM70
Kek Pelangi (2kg) ---> RM110

Princess Cake (1kg) --> RM90

Cheese Tart (saiz 4.5cm) - (50 biji) ---> RM40

** Filling - blueberry, strawberry, orange, kiwi
---------------------------------------------------------------

Faezah's Cakes

Sebarang penempahan sila hubungi saya:

- 013 716 0695
(whatsapp)
- 012 244 6758
- ezanoor84@gmail.com
- FB page: FN Delicious Cakes
- Ig: faezah_cakes
-----------------------------------------------------------------

Delivery Charge

Pick Up Point - Traffic Light Lebuh AMJ menghala ke Paya Dalam / Tiang Dua atau Taman Paya Dalam
Bemban / Jasin - RM 25.00
MITC Ayer Keroh - RM 15.00

Bukit Beruang - RM 15.00

Batu Berendam - RM 20.00

Melaka Sentral - RM 20.00

Banda Ilir / Melaka Raya / MP - RM 20.00

Malim - RM 20.00

Cheng - RM 25.00

Klebang / Pantai Puteri / Tanjong Keling / Pulau Gadong / Bukit Rambai - RM 30.00

Sungai Udang / Bukit Rambai - RM 35.00

Merlimau / Sg. Rambai - RM 25.00

Air Molek / Kandang - RM10.00

Teluk Mas / Umbai - RM10.00

Alor Gajah - RM 40.00

Masjid Tanah - RM45.00

Kuala Sungai Baru - RM 50.00

Linggi - RM 60.00

Tangkak - RM 40.00

Bandar Muar - RM 35.00

---------------------------------------------------------------

Wednesday, January 19, 2011

Kek Ulat

Kek diorder oleh Nurul. Serius, masa terima tempahan, risau sangat2 sebab takut tak dapat memenuhi permintaan regular customer yang sorang. Suaminya sangat2 la fussy (bukan fussy apa, cuma nak kek ulat untuk bujang yang sorang ni). Ok la, untuk tengok komen or testimoni dari Nurul, boleh klik di sini.

Jom layan gambar....



ok, bersambung nanti, sebab ada keje nak buat... c u later...

2 comments:

Seimura said...

aduh, comel sangat kek nya. tak sampai hati nak makan. hehe.

ezanoor said...

hehe... terima kasih... kene makan jugak, nanti expired... hehhehe